Aσφάλιση Ζωής

Aσφάλιση Ζωής

Το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της οικογένειάς σας.

Η ασφάλεια ζωής είναι μια σημαντική απόφαση και μια πράξη φροντίδας και αγάπης για εσάς και την οικογένειά σας. Πρόκειται για έναν αποτελεσματικό τρόπο εξασφάλισης των μελών της, καθώς με το κεφάλαιο που παρέχει στους δικαιούχους της προσφέρει τη δυνατότητα αντιμετώπισης των οικονομικών συνεπειών σε περίπτωση πρόωρης απώλειας ζωής. Επιλέξτε, από τις κορυφαίες εγχώριες και διεθνείς ασφαλιστικές, το συμβόλαιο που επιθυμείτε.

Πρόσκαιρη

Η Απλή ή Πρόσκαιρη Ασφάλεια Ζωής διασφαλίζει στους κατόχους την οικονομική προστασία των δικών τους ανθρώπων σε περίπτωση απώλειας της ζωής τους κατά τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος. Η εν λόγω κάλυψη συνηθίζεται να αποτελεί επιλογή των γονιών, προκειμένου να εξασφαλίζουν τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών των παιδιών τους.

Μειούμενου Κεφαλαίου

Η Ασφάλιση Ζωής Μειούμενου Κεφαλαίου απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εξασφαλίσουν την αποπληρωμή του δανείου τους ή να καλύψουν μελλοντικές μειούμενες ανάγκες σε πιθανό δυσάρεστο γεγονός. Με τον τρόπο αυτό καταβάλλεται στους δικαιούχους του ασφαλισμένου το εκάστοτε ασφαλισμένο κεφάλαιο που αντιστοιχεί στο έτος που επήλθε το συμβάν.

Ισόβια με Αξία Εξαγοράς

Η Ισόβια Ασφάλιση Ζωής παρέχεται για όλη τη διάρκεια ζωής του ασφαλισμένου και δίνει τη δυνατότητα της εξασφαλισμένης οικονομικής προστασίας στα μέλη της οικογένειας σε περίπτωση απώλειας ζωής, όποτε κι αν αυτή προκύψει. Παράλληλα, η συγκεκριμένη ασφάλιση έχει αποταμιευτικό χαρακτήρα λόγω της αξίας εξαγοράς του συμβολαίου, εφόσον ο δικαιούχος το επιθυμεί.

Μικτή

Η Μικτή Ασφάλιση Ζωής αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό προστασίας και αποταμίευσης σε μια εποχή διαρκώς μεταβαλλόμενη και επισφαλή λόγω των οικονομικών προκλήσεων, οι οποίες δημιουργούν εντονότερα την ανάγκη για τη διασφάλιση του βιοτικού επιπέδου μέσω μιας συμπληρωματικής αποταμίευσης. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη σε εκείνους που από το εισόδημά τους εξαρτώνται τα αγαπημένα τους πρόσωπα, καθώς προσφέρει επιστροφή κεφαλαίου στη λήξη της.

Ζητήστε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.