Ασφάλιση Κατοικίας

Ασφάλιση Κατοικίας

Το σπίτι μας, ο κόσμος μας.

Το σπίτι, το καταφύγιο, ο χώρος χαράς και ηρεμίας αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους και περιουσιακό στοιχείο το οποίο απαιτεί μια ασφαλιστική κάλυψη, που εξασφαλίζει τη μέγιστη και σίγουρη απόδοση σε καταστάσεις με απρόσμενους κινδύνους και αστάθμητους παράγοντες. Στην EasyChoice γνωρίζοντας τις ανάγκες της σύγχρονης ζωής προσφέρουμε την ιδανική για εσάς επιλογή.

Κτίριο

Οι ανάγκες κάλυψης διαφέρουν όταν πρόκειται για την προστασία της κατοικίας σας, ακόμη κι αν αυτή δεν αποτελεί ιδιοκτησία σας. Είτε πρέπει να επιλέξετε πρόγραμμα ασφάλισης σε περίπτωση στεγαστικού δανείου είτε λόγω επιθυμίας διασφάλισης της κύριας ή της εξοχικής σας κατοικίας, μπορείτε μέσα από μία ποικιλία προτάσεων να οδηγηθείτε στην ορθότερη για εσάς επιλογή.

Περιεχόμενο

Για όλα τα περιουσιακά και προσωπικά στοιχεία μικρής ή μεγάλης αξίας, συσκευές, οικιακό εξοπλισμό και αντικείμενα που πλαισιώνουν με τη σημαντικότητα και τη χρηστικότητα τους τη ζωή σας στο σπίτι, υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλιστούν συνολικά είτε μεμονωμένα.

Κτίριο & Περιεχόμενο

Με το πρόγραμμα προστασίας «Κτίριο & Περιεχόμενο» μπορείτε να είστε σίγουροι για τη βέλτιστη κάλυψη της οικίας και των εμπεριεχόμενων στοιχείων της σε κάθε ενδεχόμενο ζημίας.

Ζητήστε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.