Ασφάλιση Υγείας

Ασφάλιση Υγείας

Προτεραιότητα για μια καλύτερη ζωή

Η υγεία αποτελεί αγαθό υψίστης σημασίας για εμάς και για αυτό επενδύουμε στην επιλογή της καλύτερης περίθαλψης μέσω του κατάλληλου για εσάς ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

(Δευτεροβάθμια Περίθαλψη)

Αποφασίζοντας μεταξύ των προγραμμάτων της Ελεύθερης Επιλογής Δικτύου και του Αποκλειστικού Δικτύου επωφελείστε, σε κάθε περίπτωση βάσει της προτίμησής σας, με τη διασφάλιση της πρόσβασής σας σε νοσοκομείο της επιλογής σας ή σε συγκεκριμένα νοσοκομεία στην Ελλάδα με οικονομικότερο ασφάλιστρο. Η προτεραιότητα στις ανάγκες σας και η ποιότητα των κορυφαίων υπηρεσιών στις πιο σύγχρονες νοσοκομειακές δομές, εντός κι εκτός συνόρων, βρίσκουν αντίκρισμα στο κατάλληλα προσαρμοσμένο σε εσάς συμβόλαιο υγείας.

Γιατροί & Διαγνωστικές Εξετάσεις

(Πρωτοβάθμια Περίθαλψη)

Οι ιατρικές παροχές και η συνεργασία με τα μεγαλύτερα διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία, εκτός από τη βεβαιότητα της διευκόλυνσης και της εγγύησης των έγκυρων διαδικασιών, αποτελούν το κυριότερο μέσο ενίσχυσης του νοσοκομειακού σας προγράμματος. Τα προγράμματα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης σας προσφέρουν επισκέψεις σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων αλλά και απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές πράξεις εντός Δικτύου της Ασφαλιστικής, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Νοσηλεία μόνο από Ατύχημα ή Προσωπικό Ατύχημα

Με το πρόγραμμα κάλυψης εξόδων Νοσηλείας μόνο από Ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό λαμβάνετε την κάλυψη της νοσηλείας σας στο πλήρες δίκτυο νοσοκομείων έως το ποσό των €20.000, συμπεριλαμβανομένου δίκλινου δωματίου, χωρίς να χρειαστεί απολύτως καμία δική σας συμμετοχή. Επιπλέον, παρέχεται Άμεση Ιατρική Βοήθεια και κάλυψη πιθανών εξόδων από επείγοντα περιστατικά. Αντιστοίχως, μέσω του προγράμματος της κάλυψης εξόδων από Προσωπικό Ατύχημα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό δίνεται η επιλογή του ανώτατου ποσού εξόδων, το οποίο κυμαίνεται από 1.000€, 2.000€ έως και 3.000€ για τις περιπτώσεις ατυχημάτων ενηλίκων και στα 1.000€ για ατυχήματα ανηλίκων.

Σοβαρές Ασθένειες

Είναι σημαντικό σε μια απρόσμενη κατάσταση, η οποία ίσως αποτελέσει περιπέτεια για την υγεία σας, να αισθάνεστε πως μπορείτε να την αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη ευκολία. Με το Επίδομα Σοβαρών Ασθενειών λαμβάνετε οικονομική προστασία χάρη στην απόδοση καθορισμένου κεφαλαίου, ώστε να προβείτε στη διαχείριση των καθημερινών σας αναγκών σε αυτή την απαιτητική περίοδο. Μπορείτε να το αποκτήσετε είτε συνδυάζοντας το με άλλες συμπληρωματικές καλύψεις στο ίδιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο είτε μεμονωμένα.

Ζητήστε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.