Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Με ευκολία στη σύγκριση και την επιλογή από διάφορες προτάσεις συμβολαίων, χάρη στην ποικιλία των πακέτων κορυφαίων ασφαλιστικών εταιρειών, επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει και ασφαλίστε τη μηχανή και το αυτοκίνητό σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς.


Βασικό

Το Βασικό Πρόγραμμα περιλαμβάνει τις υποχρεωτικές καλύψεις που απαιτείται να διαθέτει το όχημά σας, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, οι οποίες αφορούν στη μεταφορά του λόγω ατυχήματος και προαιρετικά συνδυάζει την επιλογή των επιπλέον καλύψεων της Οδικής Βοήθειας, της Νομικής Προστασίας, της Θραύσης Κρυστάλλων και του Προσωπικού Ατυχήματος.

Πυρός / Κλοπής

Η συγκεκριμένη ασφάλιση αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για όσους επιθυμούν μια αναβαθμισμένη έκδοση της βασικής. Το όχημα σας προστατεύεται με καλύψεις απέναντι στους περισσότερους κινδύνους, όπως της Κλοπής (Ολική/Μερική), των Φυσικών Φαινομένων, της Πυρκαγιάς, των Τρομοκρατικών Ενεργειών, της Θραύσης Κρυστάλλων κ.α.

Μικτή

Πρόκειται για το ιδανικό πρόγραμμα, το οποίο σας προσφέρει το προνόμιο της πλήρους κάλυψης υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ανεξαρτήτου υπαιτιότητας και συμπεριλαμβανομένων των καλύψεων που παρέχει το πακέτο πυρός/κλοπής. Η Μικτή Ασφάλεια οχήματος παρέχει τη σίγουρη λύση και διασφάλιση σε παν ενδεχόμενο.

Ζητήστε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.