Προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίδιων

Προσφέρω, φροντίζω, προνοώ.

Τα προγράμματα ασφάλισης κατοικίδιων παρέχουν ουσιαστική κάλυψη έναντι ατυχημάτων ή/και ασθενειών, ανεξαρτήτως ράτσας, καθαρόαιμων ή μη και απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να ασφαλίσουν το αγαπημένο τους κατοικίδιο, προσφέροντάς του την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Παράλληλα παρέχουν προστασία και σε εσάς ως ιδιοκτήτη του κατοικίδιου.

Ενδεικτικά, οι παροχές του προγράμματος:

Δαπάνες Νοσηλείας

Δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε για τη νοσηλεία του κατοικίδιού σας, με ελεύθερη επιλογή γιατρού ή κλινικής, αποκλειστικά εντός Ελλάδος, έως το ποσό των 1.000€ ή 2.000€ ετησίως, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε και με την προϋπόθεση μίας τουλάχιστον διανυκτέρευσης στην κλινική.

Ιατρικές Δαπάνες

Δαπάνες που θα πραγματοποιήσετε για Εξετάσεις, Αμοιβές Ιατρών, Θεραπείες και Χειρουργικές Επεμβάσεις προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία του κατοικίδιού σας, έως το ποσό των 500€ ετησίως.

Απώλεια Ζωής

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του κατοικίδιου θα λάβετε εφάπαξ αποζημίωση 250€.

Αστική Ευθύνη & Νομική Προστασία

Είστε καλυμμένος και εσείς ο ίδιος, ως ιδιοκτήτης του κατοικίδιου, τόσο νομικά, όσο και σε περιπτώσεις αστικής ευθύνης. Αναλυτικότερα:

Αστική Ευθύνη έως 10.000€ ετησίως σε περίπτωση που το κατοικίδιό σας προκαλέσει Υλικές Ζημίες, Σωματικές Βλάβες ή Θάνατο σε τρίτα πρόσωπα.

Νομική Προστασία έως 5.000€ ετησίως για διεκδίκηση αποζημίωσης, ποινική υπεράσπιση και γενικότερα για κάθε έννομο συμφέρον σας.

Γενικά:
  • Ισχύει απαλλαγή, στο σύνολο των καλύψεων, 50€ ανά περιστατικό.
  • Το Ανώτατο Όριο Κάλυψης, για το σύνολο των ανωτέρω καλύψεων, ανέρχεται σε 10.000€ ανά γεγονός και για όλη τη διάρκεια της ασφάλισης.
  • Παρέχεται έκπτωση 5% σε περίπτωση ασφάλισης 2 σκύλων του ίδιου ιδιοκτήτη, ενώ σε περίπτωση ασφάλισης 3 σκύλων και άνω του ίδιου ιδιοκτήτη παρέχεται έκπτωση 10%.
Ασφάλιση έναντι Ατυχημάτων

Ασφαλίζονται σκύλοι άνω των 3 μηνών, ανεξαρτήτου ηλικίας. Παρέχει κάλυψη αποκλειστικά και ΜΟΝΟ σε περιπτώσεις ατυχήματος, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και εσάς τον ίδιο ως ιδιοκτήτη του, σε περιπτώσεις Αστικής Ευθύνης ή Νομικών Διαφορών. Προσφέρεται σε 2 σχέδια κάλυψης.

Ασφάλιση έναντι Ατυχημάτων & Ασθενειών

Ασφαλίζονται σκύλοι από 3 μηνών έως 10 ετών. Προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία στο κατοικίδιό σας, σε περίπτωση ατυχήματος ή ασθένειας, εξασφαλίζοντας και εσάς τον ίδιο ως ιδιοκτήτη του, σε περιπτώσεις Αστικής Ευθύνης ή Νομικών Διαφορών. Προσφέρεται σε 2 σχέδια κάλυψης.

Ζητήστε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.