Αστική Ευθύνη

Ασφάλιση Αστικής ευθύνης

Η ανάληψη ευθύνης, συνώνυμο του «επιχειρείν».

Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης μιας επιχείρησης επισφραγίζει τη βιωσιμότητά της. Χάρη στις καλύψεις που προσφέρει, ελαχιστοποιεί τις συνέπειες των ατυχών γεγονότων, τραυματισμών, ζημιών και διαφόρων προβλημάτων που ίσως προκύψουν. Διάφορες ενέργειες, απρόοπτα γεγονότα, παραλείψεις τόσο στο χώρο της επιχείρησής σας όσο και από τις εργασίες που αυτή εκτελεί μπορεί να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητα περιστατικά. Η άμεση και επιτυχημένη επίλυση τους εγγυάται την προστασία της επιχείρησής σας αλλά και τη βέβαιη αποκατάσταση της ζημίας.

Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης

Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα που σας δίνει την ευχέρεια να θωρακίσετε την επιχείρησή σας, προσφέροντάς σας ένα ευρύ πεδίο κάλυψης, έναντι των αξιώσεων τρίτων που αιτούνται αποζημίωσης λόγω πιθανής ζημίας που έχουν υποστεί από τη λειτουργία της.

Ασφάλιση Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης

Στο πλαίσιο άσκησης της επαγγελματικής σας δραστηριότητας μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε περιπτώσεις πελατών, που διεκδικούν αποζημιώσεις θεωρώντας πως έχουν υποστεί κάποια μορφή βλάβης. Αισθανθείτε ασφαλείς και σίγουροι ως προς τη διαχείριση και αντιμετώπισή τους αξιοποιώντας το πρόγραμμα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Εργοδότη

Τα εργατικά ατυχήματα τις περισσότερες φορές οφείλονται σε μη ελεγχόμενους παράγοντες, όμως αποτελούν πιθανότητα στον εργασιακό χώρο. Εσείς ως εργοδότης αλλά και οι αντιπρόσωποι της επιχείρησής σας μπορείτε να έχετε κάλυψη για τέτοια συμβάντα μέσω του προγράμματος ασφάλισής σας.

Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης Προϊόντος

Εάν είστε κατασκευαστής, εισαγωγέας ή έμπορος, ίσως κάποια στιγμή κληθείτε να προβείτε στην καταβολή αποζημίωσης σε τρίτους λόγω σωματικών βλαβών ή και υλικών ζημιών, οι οποίες έχουν προκληθεί από τη χρήση ελαττωματικού προϊόντος. Όντας ασφαλισμένοι για την Αστική Ευθύνη Προϊόντος αποβάλλετε το άγχος διεκπεραίωσης αυτής της διαδικασίας.

Ζητήστε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.