Ομαδική Ασφάλιση

Ομαδική Ασφάλιση

Οι άνθρωποί σας, η αξία της επιχείρησής σας.

Το ανθρώπινο δυναμικό μιας εταιρείας αποτελεί τον κύριο πυλώνα απόδοσης της και η ασφάλεια που προσφέρει το κατάλληλο συμβόλαιο αποδεικνύει και τη σπουδαιότητα που η εταιρεία αποδίδει σε αυτό.

Τα οφέλη ενός ομαδικού ασφαλιστηρίου αποτυπώνονται στην ενίσχυση του κύρους και της ανταγωνιστικότητας της επιχείρησής σας, στην προσέλκυση στελεχών και στη διατήρηση αξιόλογου ανθρώπινου δυναμικού και στην αμφίδρομη φορολογική ελάφρυνση της επιχείρησης και των εργαζομένων, οι οποίοι απολαμβάνουν το προνόμιο της κάλυψης αναγκών υγείας πολλαπλάσιου κόστους χωρίς οποιαδήποτε επιβάρυνση.

Οι συνεργάτες μας, αρωγοί στην προσπάθειά σας, σχεδιάζουν το ομαδικό πρόγραμμα ασφάλισης που σας αντιπροσωπεύει ενισχύοντας την υπεραξία της επιχείρησης σας και το κίνητρο για την αύξηση της παραγωγικότητας των ανθρώπων σας.

Ασφάλιση Ζωής

Με το πρόγραμμα της ομαδικής ασφάλισης ζωής & εισοδήματος προστατεύετε το εισόδημα των εργαζομένων της επιχείρησής σας και διασφαλίζετε τις οικογένειές τους παρέχοντάς τους πρότυπη μέριμνα και κάλυψη.

Ασφάλιση Υγείας

Με γνώμονα την εξασφάλιση της υγείας των εργαζομένων σας και την προστασία που επιθυμείτε να τους παρέχετε, επιλέγετε ανάμεσα σε προγράμματα ασφάλισης υγείας νοσοκομειακής και εξωνοσοκομειακής περίθαλψης, καθώς και σε απλά επιδοματικά προγράμματα, τα οποία σε κάθε περίπτωση προσαρμόζονται στις δυνατότητες της επιχείρησής σας.

Συνταξιοδοτικά Προγράμματα

Ο παράγοντας της σύνταξης ή του εφάπαξ ποσού είναι μείζονος σημασίας για κάθε εργαζόμενο. Με την καταβολή συγκεκριμένου μηνιαίου ποσού, σταθερού ή ποσοστιαίου επί του μισθού του εργαζομένου και με την είσπραξη τους στον ορισμένο χρόνο, προσφέρετε αυτή τη δυνατότητα στους υπαλλήλους σας.

Ατομικό Πρόγραμμα για τη Συμπλήρωση του Ομαδικού

Επιλέγοντας το ατομικό πρόγραμμα σε εξαιρετικά προνομιακή τιμή, εμπλουτίζετε και αναβαθμίζετε την ομαδική ασφάλιση, που παρέχει ο εργοδότης σας, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την καθολική απόδοσή της και την ασφάλειά σας.

Ζητήστε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.