Ασφαλιστικές Εταιρίες

Ασφαλιστικές Εταιρίες

HELLAS DIRECT

Η Hellas Direct είναι μία αμιγώς digital ασφαλιστική εταιρεία που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη & τεχνολογία και επικεντρώνεται στην καλή εξυπηρέτηση.

ANYTIME

Η Anytime είναι η 1η direct ασφαλιστική στην Ελλάδα, πάντα με τη σιγουριά και την αξιοπιστία της INTERAMERICAN, μέλος του ομίλου Achmea.

MyZen

To myZen είναι η online ψηφιακή λύση που προσφέρεται από την Groupama Ασφαλιστική. Χαμηλά ασφάλιστρα, ταχύτατη διαδικασία αποζημίωσης, μερικά από τα προνόμια που προσφέρει.

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Εθνική Ασφαλιστική (H Πρώτη Ασφαλιστική) είναι η αρχαιότερη ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα με συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία άνω των 126 ετών.

GENERALI

Από το 2021, η Generali έχει πλέον εξαγοράσει και την AXA, συνεχίζοντας να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασφαλισμένους.

AIG

Η American International Group Inc. είναι ένας κορυφαίος διεθνής ασφαλιστικός οργανισμός που παρέχει υπηρεσίες σε περισσότερες από 80 χώρες.

INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN αποτελεί μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς στις ασφάλειες Ζωής, Υγείας, και Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

GROUPAMA

H Groupama Ασφαλιστική είναι θυγατρική του διεθνούς εμβέλειας ομίλου Groupama, που δραστηριοποιείται σε 13 χώρες εκτός Γαλλίας.

ERGO

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη.

ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

Η Ατλαντική Ένωση διαθέτει εντυπωσιακές συνεργασίες. Η πιστοληπτική ικανότητα των αντασφαλιστών της βρίσκεται πάντοτε στις υψηλότερες θέσεις.

INTERASCO

Η Interasco ΑΕΓΑ αποτελεί μία σύγχρονη ασφαλιστική εταιρεία, η οποία προσφέρει μια ευρεία γκάμα προγραμμάτων, τόσο για ιδιώτες όσο και για επιχειρήσεις.

EUROLIFE

Η Eurolife FFH αποτελεί μέλος της Fairfax Financial Holdings Ltd. που δραστηριοποιείται σε ασφαλίσεις κατά ζημιών, σε αντασφαλίσεις και διαχείριση επενδύσεων.

APEIRON INSURANCE PROJECT

Η Apeiron Insurance Project είναι η πρώτη MGA εταιρία στην Ελλάδα, με κύριο σκοπό τη διανομή κορυφαίων ασφαλιστικών προϊόντων στην καλύτερη τιμή.

ΔΥΝΑΜΙΣ

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία ελληνική ασφαλιστική εταιρεία με πολυετή εμπειρία, που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων.

ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ ιδρύθηκε το 1978 και είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο είδος του στην Βόρεια Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους σε όλη την Ελλάδα.

ΜΙΝΕΤΤΑ

Έχοντας ιδρυθεί το 1973, η Μινέττα είναι από τις παλαιότερες ασφαλιστικές στην Ελλάδα. Παρέχει πληθώρα λύσεων και προϊόντων για να καλύψεις τις ανάγκες σου.

INTERLIFE

Η INTERLIFE Ασφαλιστική ιδρύθηκε το 1991 σε πολυμετοχική βάση και είναι μία Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Ζήτησε δωρεάν
προσφορά.

Πλάτωνος 14
Χαλάνδρι – 15234


210 6855400

info@easychoice.gr


 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε άμεσα.